Продажби

Разкошна къща в с Доброславци

Цена: 250000 €

(1515.15 € кв.м)

Тип на имота: КЪЩА
Град: София
Регион:
Квадратура: 165кв. м.
Етаж: 0 от 0
Телефон: Не
ТEЦ: Не
Вид строителство:

Технически характеристики:


Интернет връзка
Обзаведен
Саниран
Видео наблюдение

Описание:


Разкошна къща в с. Доброславци на 14 км от София подходяща за постоянно живеене. Към селото пътува редовен градски транспорт до метростанция.
Къщата представлява: - голяма всекидневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна в едното крило и две спални, сервизно помещение/което може да се превърне при нужда в кухненски бокс/, склад, котелно, баня, тоалетна.
Отоплението е посредством локално парно с котле на твърдо гориво, което позволява монтиране на бункер за пелети. Има бойлер, който се захранва от соларни панели. Къщата е обезопасена с камери и сот. Санирана е с 12 сантиметра стиропор. ПВЦ дограми и интериорни врати навсякъде. Централен водопровод. Вода за поливане от собствен водоизточник/кладенец/ с три помпи и поливна система. Септична яма. Кабелна телевизия интернет и wi fi във всички помещения. Котелно помещение, работилница, лятна кухня и барака за селскостопански инструменти. В градината са засадени множество цветя, храсти и овошки. Парцелът е 1955 кв. м и е подходящ за построяването и на още една къща. Брокер Борис Тодоров 0895541313